NAJNOVIJE 

  • KB, ZAGREB.HR

U GČ Peščenica - Žitnjak prednost imaju najmlađi

Osim što je u siječnju otvoreno novouređeno dječje igralište između ulica Dubravka Dujšina, Janka Rakuše i Milke Trnine, u Folnegovićevom naselju, i u Mjesnom odboru Volovčica u tijeku su završni radovi na uređenju još jednog dječjeg igralištau Ulici Frana Alfirevića.

Čelni ljudi ovih naselja Dragan Vučić i Stipo Grgić izrazili su zadovoljstvo jer su najmlađem uzrastu djetinjstvo učinili ljepšim i ugodnijim. Gradonačelnik Milan Bandić i suradnici također su zadovoljni učinjenim pa su krenuli dalje u obilazak Gradske četvrti Peščenica - Žitnjak. Saznaju da su radovi na uređenju pristupne staze uz terasu Dječjeg vrtića Cvrčak u Vukomerečkoj završeni prije tjedan dana, a kako se čulo, radovima je obuhvaćeno uređivanje vanjskog okoliša jednog od najstarijih vrtića na području Zagreba.

U Ivanjorečkoj cesti se odvijaju završni radovi na odvodnji i uređenju nakon puknuća zbog postojanja klizišta odvodnog kanala. Stabilizacijom tla sanirano je klizište koje je prijetilo šetnici i parkirališnim mjestima. Predsjednik VGČ gospodin Vučić zahvalio je gradonačelniku na potpori koji je pružio na ovom kapitalnom projektu. Uređenje kolnika u ulici IV. Kozari put je također u tijeku, a završetak se očekuje u krajem veljače. Predsjednik VMO Kozari Putevi Denis Tabaković kazao je kako je na IV. Kozaru Putu završen drugi sloj asfaltiranja, a prije spomenutog uvedena je voda i plin. Izgrađeni su nogostupi, iscrtani pješački prijelazi te su radovi u ovom dijelu naselja dovršeni.

Zagreb danas

© 2016  -  2021   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM