NAJNOVIJE 

  • AGM

Ručajte kod fratara i učinite dobro djelo


Ispred Pučke kuhinje na zagrebačkom Svetom Duhu (Sveti Duh 33) u utorak je s radom započela Adventska kućica »Kod fratara«, koja je lani bila smještena na Zrinjevcu. Kupnjom obroka i ove se godine sufinancira obrok za potrebite.

Naručena hrana i piće preuzimat će se od 16 do 22 sata u dvorištu kuhinje, u koje će se moći doći osobnim vozilom.

U ponudi su samostanska sarma, domaće kobasice, ajvar, med, domaći likeri, kuhano vino, medenjaci i jedno vegetarijansko jelo. Kupnjom jednog obroka osigurat će se obrok za potrebite u Pučkoj kuhinji, prenosi IKA.

- Naš cilj je bio jasan od samoga početka, svojim sudjelovanjem u manifestaciji Advent u Zagrebu senziblizirali smo širu javnost za ljude u potrebi, socijalno ugrožene te sve one kojima je potrebna pomoć u osiguravanju vlastite egzistencije.

Svojim prisustvom ponudili smo svim gostima, posjetiteljima, turistima i svim zainteresiranima tradicionalna jela iz samostanske kuhinje, rekao je voditelj Pučke kuhinje fra Vladimir Vidović i dodao da je sav ostvaren prihod bio namijenjen djelovanju Pučke kuhinje na Svetom Duhu.

Vidović, je pozvao da se u vrijeme došašća ne zaboravi na najmanje i najslabije, one koji su u potrebi. »Učinimo dobro djelo«, pozvao je fra Vladimir.

Donirati se može i na žiroračun:

CARITAS ŽUPE SV. ANTUNA PADOVANSKOGA;

Sveti Duh 33, Zagreb

Zagrebačka banka d.d., Zagreb

IBAN HR6323600001101567611

SWIFT ZABAHR2X


Zagreb danas

© 2016  -  2021   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM