NAJNOVIJE 

  • K. BUTKOVIĆ, Foto: ZAGREB.HR

Prioritet je obnova objekata u vlasništvu Grada


Zamjenica gradonačelnika koja obnaša dužnost gradonačelnika Grada Zagreba dr.sc. Jelene Pavičić Vukičević obratila se javnosti nakon iznenadnih događaja proteklog tjedna. Navela je da je prioritet njenog tima obnova objekata u vlasništvu grada Zagreba.

- Tom smo prioritetu posvećeni od prvog potresa 22. ožujka prošle godine. Nakon interventnih radova, na više od 100 objekata u sustavu odgoja i obrazovanja, u proteklim smo mjesecima zagrebačkoj javnosti podastrijeli podatak o 11 odgojno-obrazovnih objekata na kojima je potrebno napraviti veće zahvate.

Najavila je kako već u ponedjeljak, 8. ožujka, počinje II. faza radova na gimnaziji Tituša Brezovačkog na Gornjem gradu, a u srijedu, 10. ožujka, počinju radovi na područnom objektu Osnovne škole Savski Gaj - Blato. Također, za sljedeći tjedan najavila je i otvaranje Dječjeg vrtića Središće. - Moram reći, također, da idući tjedan kolegicu Oliveru Majić i mene čeka sastanak prvo sa pročelnicima gradskih upravnih tijela, zavoda i službi, s predstavnicima Zagrebačkog holdinga i povezanim društvima. Naš zadatak do izbora koji se nemilosrdno približavaju je da utvrdimo naše prioritete, ali i uputimo jedinstvenu poruku svim našim sugrađanima: da ćemo i dalje raditi na kvalitetnoj usluzi i u području odgoja obrazovanja, socijalne zaštite, prometa, komunalne čistoće grada i svih drugih djelatnosti. Milan Bandić bio je frontmen. Bio je dirigent našeg orkestra. Njega više nema, ali vjerujte da svi mi znamo svoju partituru. I ništa nas neće spriječiti u predanom izvršavanju svih naših dužnosti.

Zagreb danas

© 2016  -  2021   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM