NAJNOVIJE 

  • KB, Foto: KB

Dan žalosti 3. ožujka


Neposredno prije komemoracije iz Grada je stiglo priopćenje da u povodu iznenadne smrti gradonačelnika Grada Zagreba, Milana Bandića, koji je svojim dugogodišnjim nesebičnim radom trajno doprinio razvoju Grada i boljitku života svih građana, zamjenica gradonačelnika koja obnaša dužnost gradonačelnika Grada Zagreba dr.sc. Jelena Pavičić Vukičević proglašava srijedu 3. ožujka 2021. Danom žalosti na području Grada Zagreba.

Dan žalosti obilježit će se spuštanjem zastava na pola koplja i isticanjem crnih zastava na objektima u kojima su smještena gradska upravna tijela, Gradska skupština Grada Zagreba, tijela mjesne samouprave, trgovačka društva i ustanove kojima je Grad Zagreb vlasnik ili osnivač.

Na Dan žalosti neće se održavati priredbe zabavnog karaktera, a glazba koja će se emitirati na javnim mjestima trebala bi biti primjerena Danu žalosti.

Pravne osobe koje obavljaju televizijsku i radijsku djelatnost na području Grada Zagreba svoje programe trebale bi prilagoditi obilježavanju Dana žalosti.

Zagreb danas

© 2016  -  2021   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM