NAJNOVIJE 

  • AGM

AGM drastično snizio cijene na sajmu knjiga


Sajam knjiga pod nazivom Knjiga svima i svuda posebno se osjeća u centru Zagreba, gdje je AGM ponudio čitateljima svoja izdanja po vrlo niskim cijenama. Neke knjige poput Godine odluke Oswalda Spenglera, Sovjetski zločin u Katynskoj šumi, Hrvatski nogomet u doba cara, kralja, poglavnika i maršala i dr. ovaj se tjedan mogu nabaviti po doslovce prepolovljenim cijenama. Mnoga starija izdanja kupuju se i za dvadesetak kuna.

Najveći izbor AGM-ovih knjiga nalazi se u knjižari u Teslinoj 7 te u Importanne centru na Glavnom kolodvoru.

No, više stotina knjiga nabavljuju se u web shopu AGM-a po sajamskim cijenama, a pronađite ih OVDJE...

‘Knjiga svima i svuda’ ovogodišnja je platforma koju je Zajednica nakladnika i knjižara organizirala od 10. do 15. studenoga nakon otkazivanja Interlibera na Zagrebačkom velesajmu, što se neće održati zbog loše epidemiološke situacije.

Na stranicama Zajednice nakladnika i knjižara objedinjene su web stranice svih izdavača u Hrvatskoj te je tako na neki način Interliber preseljen na online platformu ali i u same knjižare.

– Od početka ove krize imali smo dogovor da se sva sredstva koja smo osigurali za međunarodne sajmove, koji su se jedan za drugim otkazivali, preusmjere u poticanje čitanja, distribuciju i druge aktivnosti u Hrvatskoj. Na tom tragu umjesto Interlibera odlučili smo podržati Zajednicu nakladnika i knjižara – rekla je prilikom otvaranja sajma ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek.

Zagreb danas

© 2016  -  2021   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM