NAJNOVIJE 

  • Tekst i foto: KB

Advent na drukčiji način


Klasičnog Adventa u Zagrebu, kao niti u ostatku svijeta, ove godine neće biti. Ipak, svi se pitaju kako će izgledati taj skromniji zagrebački advent, a neke detalje je pojasnio gradonačelnik MIlan Bandić-

-Mi ćemo do konca tjedna i službeno reći sve oko toga. Zasad mogu reći da klasičnog Adventa neće biti. Bit će kulturnih događanja po institucijama, grad će biti ukrašen, a jedino će obrtnici imati svojih nekoliko štandova na Jelačić placu. Dakle, klasičnog Adventa neće biti, rekao je Bandić gostujući na Radiju Sljeme te dodao kako su morali otkazati i Interliber.

Zamjenica zagrebačkog gradonačelnika Olivera Majić još je prošlog tjedna na press konferenciji izvijestila da se tradicionalna manifestacija Advent u Zagrebu neće održati u dosadašnjem obliku.

-Neće se održati naš tradicionalni prepoznatljivi Advent, ali vidjet ćemo kako će to biti, možda na neki primjereniji način bude, razrađujemo epidemiološke mjere i vidjet ćemo, nakon Svih svetih ćemo imati više informacija, rekla je Majić.

Zagreb danas

© 2016  -  2021   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM