NAJNOVIJE 

  • KB

Većina objekata završena


Kao i svakog petka gradonačelnik se i danas uputio u jednu od gradskih četvrti. Ovoga puta je to GČ Novi Zagreb – Istok. Uputio se u Mjesni odbor Veliko polje gdje je u siječnju dovršeno uređivanje dječjeg igrališta područnog objekta DV Travno.

Kako je objasnio predsjednik VGČ Novi Zagreb - istok Milenko Arapović, postavljena je antistresna podloga i nova ograda, obnovljene su pristupne staze te su zamijenjene sprave. Ukupna investicija obnove parka iznosila je oko 960 000 kuna. Na objektu nove Osnovne škole Središće u Ulici Savezne Republike Njemačke radovi su također završeni u siječnju ove godine.

-Ovu školu pohađa ukupno 257 učenika u 15 razrednih odjela. Izgradnjom nove škole došlo je do rasterećenja škola u blizini, a poglavito Osnovne škole Zapruđe, rekla je zamjenica pročelnika Gradskog ureda za obrazovanje Katarina Milković te dodala da je vrijednost investicije 48 milijuna kuna.

U Mjesnom odboru Zapruđe u tijeku su radovi na energetskoj obnovi Doma zdravlja Zagreb – Centar. Zgrada je iz enrgetskog razreda E prešla u razred B.

Ukupno je investirano oko tri milijuna kuna, od čega je 50 posto iz sredstava Europske unije Prošle godine su završeni radovi na sanaciji nogometnog centra „NK Sava - Jakuševac“, a koji su, između ostaloga, uključili i energetsku obnovu zgrade Kluba, postavljanje umjetne trave na pomoćno igralište te postavljanje stupova rasvjete.

Zagreb danas

© 2016  -  2021   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM