NAJNOVIJE 

  • K.BUTKOVIĆ

Gradonačelnik obišao Gornju i Donju Dubravu


U redovitom obilasku gradskih četvrti zagrebački gradonačelnik Milan Bandić obišao je gradske četvrti Gornja i Donja Dubrava. U Branimirovoj ulici su u tijeku radovi na izgradnji nove punionice s tlačenim prirodnim plinom i trafostanicom, a investitor je Zagrebački električni tramvaj.

Kako je objasnila direktorica Ljuba Žgela, ZET trenutno raspolaže sa 76 plinskih autobusa koji se pune na stanici u Podsusedu, no budući da je u tijeku nabava dodatnih 15, punionica na drugoj strani grada bila je potrebna kako bi zadovoljila potrebe svih vozila. U Mjesnom odboru Dankovec je u tijeku izgradnja precrpne stanice „Jalševec“, a radovi uključuju i izgradnju vodoopskrbnih cjevovoda u naseljima Oporovečki Breg - Jalševec - Sveta Barbara U Studentskom gradu uređeno je dječje igralište na površini od 1365 m2 gdje su postavljene sprave za igru i vježbanje, klupe, stolovi, koševi za otpatke i sav popratni sadržaj.

U MO Gornja Dubrava izvode se radovi na izvanrednom održavanju Ulice Žuti breg, kroz koju je prošla nova instalacija vodoopskrbe i odvodnje, a navedenom intervencijom omogućiti će se bolji protok prometa -Obilazak terena i rješavanja problema nema alternative.

Prošli tjedan smo završili obilazak svih 218 mjesnih odbora, a potom krećemo u drugi i treći put, da se na licu mjesta uvjerimo kako napreduju projekti.

Ovo radimo već 19 godina, obilazimo građane u svim dijelovima grada, jer Zagreb ne završava na okretnicama tramvaja. Naši građani su prioritet, rekao je gradonačelnik.

Zagreb danas

© 2016  -  2021   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM