NAJNOVIJE 

  • KB

Otvorena AMBIENTA i prateće izložbe


AMBIENTA, međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije održava se na Zagrebačkom velesajmu od 14. do 18. listopada 2020. godine, dok će se u istom tjednu, od 14. do 17. listopada predstaviti izlagači međunarodnih sajmova alatnih strojeva i alata te zavarivanja i antikorozivne zaštite, BIAM & ZAVARIVANJE, a koji zbog epidemije korona virusa nisu mogli biti realizirani u travnju ove godine.

Unatoč otežanim uvjetima poslovanja i ograničene mobilnosti, poslovna aktivnost i interes tržišta za izlaganjem je kontinuirana.

Tako će u tri paviljona i više od 5200 m2 izložbenog prostora svoje proizvode i usluge prezentirati 76 izlagača iz 17 zemalja.

Od zanimljivosti izdvajamo MIKS, međunarodnu izložbu keramike i stakla, izložbu radova učenika Škole primijenjene umjetnosti i dizajna Zagreb.

U sklopu Ambiente održat će se i drugi po redu ART FAIR, umjetnički sajam pod vodstvom Ante Potočnjaka.

U paviljonu 8, svoja umjetnička djela predstavit će slikari, kipari i fotografi. Osmišljen je i svakodnevni umjetnički program pod nazivom Ex Tempore Zona, a i ove godine sve zainteresirane posjetitelje očekuje predaukcijska izložba umjetnina te aukcija aukcijske kuće Kontura

Hrvatska gospodarska komora na svom izložbenom prostoru u sklopu sajmova Biam & Zavarivanje predstavit će novu uslugu – Digitalnu komoru.

Zagreb danas

© 2016  -  2021   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM