NAJNOVIJE 

  • Tekst i foto: K. BUTKOVIĆ

U subotu Festival zdravlja


U subotu 3. listopada kod Vidikovca u Maksimiru, na Festivalu zdravlja saznajte što možete učiniti za sebe i svoje zdravlje kroz mnoštvo besplatnih radionica i predavanja stručnjaka. Od 9 do 19 sati, vježbat će se na otvorenom, zdravo kuhati i naučiti kako najbolje pripremiti svoje tijelo za početak jeseni i zime.

U doba pandemije jedna nam je stvar svima zajednička - zdravlje kao preduvjet i prioritet za nas i naše bližnje. Nova stvarnost je osim novog virusa donijela i nove strahove, propitivanja i promjenu načina života. Sve se više ljudi interesira za zdraviju prehranu, vježbanje, ali i načine opuštanja koji pomažu u borbi sa stresom.

Jesen je idealna za nove početke i promjene pa zašto ne bismo ovu jesen počeli zdravije?

Program Festivala zdravlja počinje već u 9.00 ujutro radionicom pilatesa i yoge. Nastavlja se panel diskusijom „Kako ostati normalan u nenormalnim vremenima“ u sklopu koje će stručnjaci raspravljati o mentalnim aspektima i posljedicama života u doba pandemije i potresa.

Grad Zagreb, Gradski ured za zdravstvo prigodno će obilježiti i Nacionalni tjedan dojenja i to besplatnim radionicama i stručnim savjetima za trudnice.

Zagreb danas

© 2016  -  2021   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM