NAJNOVIJE 

  • K.BUTKOVIĆ

Obiteljski festival na Trešnjevci

Centar za kulturu Trešnjevka već osmu godinu organizira Obiteljski festival u parku koji će se održati u Parku Stara Trešnjevka u subotu, 26. rujna, s početkom u 11 sati.

Ova manifestacija donosi predstavu za djecu, sajam školskih knjiga, nastupe puhačkog i tamburaškog orkestra te dječjeg zbora, kreativne i dramske radionice, ples na svili i još mnogo toga.

Program je podijeljen u dva dijela (11 do 13 sati i od 17 do 21 sat), a dio programa je natjecateljskog karaktera. Naime, djeca će moći pristupiti glazbenom i modnom izazovu, a male natjecatelje očekuju nagrade.

Program će se zatvoriti u dvorani koncertom Tamburaškog orkestra „Gaj“ za kojeg se potrebno predbilježiti na e-mail marketing@cekate.hr zbog ograničenog kapaciteta gledališta. Za natjecateljski dio programa se možete prijaviti OVDJE ili na mjestu događanja.

Uz Obiteljski festival, paralelno će se odvijati i akcija “Tratinska se budi!”, također u subotu, 26. rujna s početkom u 10 sati uz cijelu Tratinsku ulicu.

Na samome početku jeseni, Centar za kulturu Trešnjevka i “Mapiranje Trešnjevke”, kao jedan od Cekate-ovih projekata, organizira niz aktivnosti vezanih uz Tratinsku ulicu sa ciljem oživljavanja te danas vrlo zapuštene ulice i poticanja građana na pogled u prošlost i sadašnjost te ulice, ali i na razmišljanje o njenoj budućnosti.

Zagreb danas

© 2016  -  2021   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM