NAJNOVIJE 

  • KB/ZG express

Kokoš i jaje donosi nam jesen

Jesen se lagano približava i najavljuje svoj dolazak prekrasnim YESenskim bojama i mirisima, a kreativna agencija Kokoš ili jaje premijerno predstavlja novi YES Feel Good Festival, na zagrebačkom Strossmayerovom trgu od 16. do 27.09.

On je prštav, razigran, poziva na ples, dobru glazbu i druženje na otvorenom, a koketira i sa slasnim jesenskim plodovima. Želja mu je širiti toliko potrebnu pozitivu i dobar osjećaj, a u pripremi su i razni sadržaji. YES je ogrnut yesenskim plaštem i dovodi yesenske specijalitete koje još kušali niste, a rado biste.

Oduvijek ste željeli ispeći svoj kukuruz na vatrici ili možda marshmallow? Zagristi u yesenski sočni topli kolač i zaplesati pod vedrim nebom? Vježbati jogu pod krošnjom, nazdraviti novoj yesenskoj vibri i poželjeti dobrodošlicu novim bojama i mirisima? Sve je to Yes!

A veliki YES i za odlične DJ’e i glazbene mahere kao što su Tomo in der Mühlen, Ozren Kanceljak, Stanko Bondža, Felver, a Pepi Jogarde priprema 24.9 i posebno ludi tulum Pozdrav ljetu.

Svratite do Strossmayerovog trga i guštajte u novoj YESenskoj avanturi!

Zagreb danas

© 2016  -  2021   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM