NAJNOVIJE 

  • KB

Nakon 40 godina - publika s kacigama


U posljednje vrijeme Zagrebački solisti imali su niz zanimljivih nastupa, posvećenih gradu Zagrebu, na raznim lokacijama, poput Zoološkog vrta u Maksimiru, tržnice Dolac, u Gundulićevoj kao ulični svirači ili, pak, na Cvjetom trgu prepunom slučajnih prolaznika.

Svojevrsna kruna tih nastupa je i ovaj jedinstveni koncert Zagrebačkih solista u Velikoj dvorani Kulturnog centra Dubrava, koja je još u “roh bau” stanju i gdje će publika umjesto ulaznica dobiti građevinske kacige, a održat će se u nedjelju, 13. rujna 2020., u 19 sati.

Stoga je ovaj koncert ujedno i umjetnički performans u dvorani koja gotovo 40 godina čeka na završno uređenje te, također, i njezino svojevrsno svečano “otvorenje” uz nadu da će uskoro ipak dobiti svoj konačan oblik, prilagođen normalnom umjetničkom djelovanju, u vrijeme kad su, nažalost, mnoge dvorane nastradale u nedavnom velikom potresu.

Ulaz na koncert je besplatan, ali ih svi zainteresirani trebaju preuzeti u Infopunktu Kulturnog centra, s obzirom na to da je broj gledatelja ograničen i svi su dužni pridržavati se propisanih epidemioloških mjera.

Zagreb danas

© 2016  -  2021   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM