NAJNOVIJE 

  • K.BUTKOVIĆ

CIVINET - za bolju mobilnost u regiji

Grad Zagreb je domaćin 7. Skupštine i foruma mreže za održivu urbanu mobilnost CIVINET Slovenija-Hrvatska-Jugoistočna Europa, objedinjenog hibridnog događanja koje organizira u suradnji s Tajništvom mreže, udrugom ODRAZ-Održivi razvoj zajednice te uz podršku Zagrebačkog inovacijskog centra - ZICER.

Skupština i forum održat će se 8. i 9. rujna, u prostoru ZICER-a na Zagrebačkom velesajmu, dvorana Akcelerator, Avenija Dubrovnik 15.

Svi koji nisu u mogućnosti sudjelovati uživo, događanje će istovremeno pratiti online putem platforme ZOOM.

Skupu će se uvodno obratiti predsjednik Političkog odbora mreže CIVINET Slo-Hr-JIE i zamjenik gradonačelnika Grada Rijeke Marko Filipović, pročelnica Gradskog ureda za strategijsko planiranje i razvoj Grada Sanja Jerković te voditeljica za odnose s javnošću Ivana Rajković Pavlić iz ZICER-a.

Program će započeti 8. rujna u 12:15 sati godišnjom Skupštinom na kojoj će prisutni biti upoznati s radom Mreže u prethodnoj godini te zaključcima Upravnog odbora i programom rada Mreže u 2021. godini. U sklopu Skupštine bit će predstavljen Akademski odbor, čije je osnivanje potaknuto od članova Mreže iz akademske zajednice. Sudionici će biti upoznati i s Političkom izjavom mreže za 2020. godinu.

Program Skupštine završit će primopredajom koordinatorstva Mreže Gradu Zagrebu, novom gradu koordinatoru u sljedećem četverogodišnjem razdoblju (2021. – 2024.).

Zagreb danas

© 2016  -  2021   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM