NAJNOVIJE 

  • KB

Poziv Zagrepčanima na ŠtrudlaFest

ŠtrudlaFest s razlogom nosi titulu najslađeg domaćeg festivala i ove godine traje čak deset dana.

Naime, sve kreće u petak, 4. rujna, u ozaljskom Etno parku, s otvorenjem izložbe ”Kulinarstvo i etnografija”, no već sutradan kreće ona prava ”štrudlijada”, točnije bogati program koji će uveseljavati sve one koji se nađu u Jaškovu – selu štrudle, ali i na brojnim drugim lokacijama diljem Karlovačke županije.

Naime, jedinstveni ŠtrudlaFest ove godine ima događanja diljem Karlovačke županije s glavnim domaćinom Jaškovom – selom štrudle.

U Tjednu štrudle Karlovačke županije sudjeluje čak 28 restorana, a svi oni pripremili su promotivne cijene ali i na desetke zanimljivijih okusa.

Tako vas ove godine očekuje štrudla od jabuka s pivom, lovačka štrudla s ogulinskim zeljem, štrudla s češnjakom i peršinom, štrudla od janjetine, štrudla s ozaljskog dvora, jaškovskog baruna, štrudla s mrkvom ali i ona koja je “kriva za sve”- štrudla rekorderka s jabukama i grožđem.

Ako ne znate gdje ćete za vikend ili vam još uvijek traje godišnji odmor Karlovačka županija vas poziva da idućih 10 dana svratite na festival mirisa i okusa.