NAJNOVIJE 

  • KB

Volonteri - Anđeli naših dana


Nova izložba Mare Milin, jedne od najpoznatijih hrvatskih fotografkinja, otvorena u centru Zagreba, nastavak je istoimene kampanje ‘Dobri ljudi’ Ožujskoga piva i Zagrebačke pivovare i još je jedna javna zahvala svim hrvatskim volonterima.

Posjetitelji tako na Zrinjevcu mogu od petka vidjeti portrete heroja iz hrvatskih organizacija koje su se svojim radom i inicijativama u proteklom periodu posebno istaknule brigom za zdravlje i sigurnost svih nas, priopćila je u subotu Zagrebačka pivovara.

Na osam solarnih panela građani mogu vidjeti portrete osam volontera iz Hrvatske mreže za beskućnike, Hrvatske gorske službe spašavanja, Plavoga telefona i Fonda 5.5. i upoznati se s aktivnostima ovih udruga.

-Ove fotografije materijalno su svjedočanstvo dojma ‘na prvu’ koji su volonteri ostavili na mene. Nikoga od njih nisam srela do dana fotografiranja i bio mi je užitak raditi s ovim ljudima, rekla je Mare Milin.

Mare Milin dobitnica je nekoliko nagrada, među kojima i prve nagrade na Treienalu fotografiej 1995. jednoga Porina, Nagrade Tošo Dabac (2011.) i dviju Elle Style Awards za modnu fotografiju (2014. i 2019.).

Izložba je besplatna za sve posjetitelje i na Zrinjevcu će biti otvorena do 10. rujna.

Zagreb danas

© 2016  -  2021   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM