NAJNOVIJE 

  • KB

Zagrepčani s nestrpljenjem očekuju Food Film Festival


Od 4. do 13. rujna svi će Zagrepčani, kao i svi koji se nađu u Zagrebu, moći uživati u najljepšem zagrebačkom parku Zrinjevac u posljednjim kino hitovima pod zvijezdama.

Food Film Festival sponsored by Coca-Cola i ove se godine u „novom normalnom“ tradicionalno održava u svom post-ljetnom terminu te svim posjetiteljima poklanja besplatne projekcije izabranih filmova koji su posljednji igrali u kinima prije nego su se kina zatvorila, kao i nekoliko Oscarovskih pobjednika, a sve na svježem zraku.

U filmovima će svi posjetitelji moći uživati na livadi uz prihvatljiv epidemiološki razmak i poštivanje svih mjera, a da im iskustvo bude potpuno pobrinuti će se neki od ponajboljih domaćih ugostitelja sa svojim street food specijalitetima.

Kako su hrana, film i piće neodvojiva kombinacija na Zrinjevcu će se svaki dan tijekom navedenih deset dana naći ponuda El toro restaurant i bara, Lari i Penatija, Byblos libanskog restorana, American bara Dollar iz Varaždina, Halpersa, Mareda, Panija, Stari Zagreb, B125, Cellar i veganski restoran Oaza, a da ne budemo žedni i da ostanemo veseli pobrinuti će se kućice Tipsy i Mangosta.

Za dozu slatkoga brinut će Amelie slastice i Fritula house.