NAJNOVIJE 

  • KB

Blitz-CineStar otvara svoja kine


Blitz-CineStar otvara svoja kina od 20. kolovoza 2020. godine.

Velika je to vijest za sve ljubitelje kina koji će već tjednima iščekuju datum otvorenja jer je odlazak u kino jedan od omiljenih oblika zabavnog i kulturnog života.

Najveći kinoprikazivač otvorit će napokon svoje dvorane nakon što je Hrvatski zavod za javno zdravstvo, uz suradnju s Ministarstvom kulture i medija RH i Blitz-CineStarom, pripremio odgovarajuće preporuke za poslovanje multipleks kina koje sigurnost posjetitelja i zaposlenika stavljaju na prvo mjesto i tako omogućuju opušteno uživanje u filmovima.

-Svijet se polagano prilagođava “novom normalnom” nakon što je epidemija korona virusa uzrokovala potpuno zaustavljanje svega na što smo navikli u normalnom životu. Karantena je zahvatila i filmsku industriju, stale su filmske produkcije, filmski festivali su otkazani, a kina diljem svijeta su zatvorila svoja vrata, ali smo nakon točno pet mjeseci spremni za ponovni odlazak u kino dvorane,, rekla je Jadranka Islamović, izvršna ditrektorica-

U prvom tjednu publika će moći pogledati čak nekoliko premijera: eksplozivni psihološki triler Bijesan (Unhinged) s Oscarom nagrađenim Russellom Croweom u glavnoj ulozi, kao i beskrajno romantičnu i inspirativnu glazbenu priču Još uvijek vjerujem (I Still Believe). Za one najhrabrije tu je napeti horor Brahms: Dječak II (Brahms: Boy II), a vaši najmlađi, kao i odrasli željni bezbrižne zabave, mogu uživati u sinkroniziranim animacijama Naprijed (Onward) i Kapetan Sabljozubi i magični dijamant (Captain Sabertooth and the magic diamond).

Zagreb danas

© 2016  -  2021   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM