NAJNOVIJE 

  • KB

Uskoro Staropramen piknik


Dvorište Likovne akademije ponovno će postat i jedno od najboljih mjesta za druženje.

Od 20. do 30. kolovoza ova zelena oaza otvara svoja vrata zaljubljenicima Staropramen piva i poziva obožavatelje slasnih street food specijaliteta i opuštenih druženja uz akustične koncerte da u deset dana najpopularnijeg zagrebačkog piknika osjete čarobnu atmosferu.

Na Staropramen pikniku posjetitelje će zabavljati poznata lica naše glazbene scene. Čast da otvori najbolje mjesto za dobar provod s društvom, pripast će Matiji Cveku, a u petak 21. kolovoza, na pozornicu dolazi talentirani pjevač koji je osvojio Hrvatsku – Vinko Ćemeraš s bendom Talvi Tuuli. Nikola Marjanović, grupa Pavel, Jure Brkljača i Lu Jakelić također su dio ovogodišnjeg piknika, koji će osim romantičnom, posebno dizajniranom scenografijom, oduševiti mini knjižnicom i piknik košarama, ali i košarama punim društvenih igara koje su oduvijek bile omiljeni oblik zabave s ekipom.

Staropramen Food Truck u prepoznatljivoj zelenoj boji sa zlatnim detaljima oduševit će okusima i mirisima. Signature ponuda jela koju je osmislio chef Marin Medak – sicilijanska pizza, cheeseburger i pulled pork sjajno će se sljubiti s okusom omiljenog piva.

Popularni piknik trajat će svaki radni dan od 15 sati do ponoći, dok će vikendima druženje započeti već u podne.