NAJNOVIJE 

  • KB

Žena godine je Alemka Markotić


Po izboru magazina Zaposlena, Žena godine 2020. je Alemka Markotić, ravnateljica Klinike za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević.

-Grad Zagreb kao institucija je oduvijek znao prepoznati važnost ženskog glasa u svakodnevnom radu, nastojeći promovirati ženska prava, zasluge i profesionalne uspjehe, rekao je gradonačelnik Milan Bandić te je čestitao dobitnici ove prestižne nagrade.

Urednica Ana Gruden zahvalila je svima na dolasku i iskazanom povjerenju u organizaciju događanja koji se ove godine odvio uz strogo pridržavanje mjera opreza.

-Ova godina je bila teška zbog neizvjesnosti na privatnom i na poslovnom planu. Ipak smo uspjeli, dogovorivši se bez puno razmišljanja u izbor laureatkinje koja se istaknula svojim marljivim radom i ženskom snagom koju nitko ne smije podcijeniti, s obzirom na situaciju koja nas je sve zatekla. Ravnateljica Klinike gospođa Markotić zahvalila je na Nagradi u ime svih liječnica i znanstvenica, pa je pozvala sve na podršku zdravstvenim djelatnicima koji se u ovom trenutku bore s epidemijom koronavirusa.

Zagreb danas

© 2016  -  2021   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM