NAJNOVIJE 

  • Tekst i foto: KB

U tjednu sladoleda kušajte Bellini


Orijent je jedna od najdugovječnijih zagrebačkih slastičarnica čija povijest seže do 1936. poznata po kvaliteti sastojaka te recepturama koje se čuvaju u obitelji.

Povodom Svjetskog dana sladoleda koji se obilježava 19. srpnja, od 13. do 19. srpnja Orijent će obilježiti tjedan sladoleda predstavljajući nove okuse.

Noviteti ovogodišnjeg tjedna sladoleda bit će sladoledi od lubenice i chia sjemenki, te sladoled od Bellinija i breskvi.

Sladoled Bellini je retro koktel od pjenušca i breskvi na glasu kao jedan od deset najpopularnijih koktela svih vremena.

U novom sladoledu Santa Lu-chia otkrit ćete sorbet koji savršeno odaje dojam kao da ste zagrizli u sočnu lubenicu, a chia sjemenke sladoledu daju teksturu, pridodaju zanimljivom izgledu sladoleda i korisne su za zdravlje.

Orijentovi novi ljetni hitovi, koje su kreirale Šeherezada Sučević i Ildeza Tahiri Martelanc, okusom i izgledom nastavljaju tradiciju originalnosti, maštovitosti i okusa koji oduševljava.

Novi okusi sladoleda moći će se probati od 13. srpnja u Orijent slastičarnici u Maksimirskoj 34, te na novoj lokaciji u Petrinjskoj 2.

Zagreb danas

© 2016  -  2021   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM