NAJNOVIJE 

  • KB

Dokumentarci na Ribnjaku


U Art parku, na zagrebačkom Ribnjaku. započeo je ciklus dokumentarnih filmova. Svi filmovi počinju ponedjeljkom u 21 sat i to: 27.7., 3.8., 17.8. i 31.8.

Prvi film CARMINE STREET GUITARS:

Upoznajte malu radnju gdje Rick Kelly sa svojim malim timom radi vrhunske ručno izrađene gitare za koje koristi odbačeno drvo starih hotela, barova, crkva i drugih lokalnih zgrada. Carmine Street Guitars obožavaju gitaristi poput Boba Dylana, Lou Reeda, Patti Smith, Lennyja Kayea, Marca Ribota pa sve do Jima Jarmuscha.

Slijedi film Projekt Baka:

Tri unuka kreću sa svojim bakama na anarhističko putovanje u prošlost. Kako funkcioniraju uspomene? Mogu li se doživljaji prenositi s koljena na koljeno?

Drugi film u kolovozu je GHETTO BALBOA:

Misi, bivši mafijaš iz zloglasnog geta u Budimpešti posljednjih osam godina podučava boksu mlade iz problematičnih obitelji iz kvarta. Jedan od njegovih učenika, Zoli, dostiže takvu razinu boksanja da se natječe za prvaka svijeta. Zoli mora donijeti tešku odluku – postati profesionalni boksač ili ići stopama oca mafijaša.

I zadnjeg dana kolovoza prikazat će se film SRETNA ZIMA:

Svakog ljeta na plaži Mondello u Palermu više od tisuću kućica spremno je primiti jednako toliko obitelji koje će onamo doći ljetovati. Njima su kućice na toj plaži idealne za oživljavanje uspomene na društveni status koji je kriza kroz prošlo desetljeće neizbježno ugrozila.

Zagreb danas

© 2016  -  2021   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM