NAJNOVIJE 

  • KB/ FB

Zvrk: Uskoro radionica kreativnog pisanja


Kreativni studio Zvrk kreće s novom, Ljetnom online radionicom kreativnog pisanja koja će biti održana od 20. srpnja do 1. rujna, a namijenjena je djeci i mladima od 9 do 17 godina.

Za trajanja radionice svaki polaznik će dobiti četiri spisateljska zadataka prilagođena pojedinom mladom spisatelju i spisateljici, njegovoj dobi, afinitetima i spisateljskim željama.

Sve upute, obavijesti, informacije i napisani tekstovi razmjenjivat će se putem elektroničke pošte.

Radionicu će voditi magistra komparativne književnosti Klementina Škrabe, a svi mladi pisci na prigodnoj svečanosti na kraju godine dobit će diplome. Najbolji radovi bit će nagrađeni i objavljeni, a o kvaliteti radova koji će nastati za vrijeme ove radionice odlučivat će stručni žiri.

Na radionici će svi prijavljeni uz detaljne upute i smjernice te vođeni svojom maštom i kreativnošću dobiti priliku istražiti razne spisateljske forme i načine pisanja.

Za sudjelovanje u radu online radionice kreativnog pisanja roditelji svoju djecu mogu prijaviti do srijede, 15. srpnja u 20 sati na e-adresi kreativni.studio.zvrk@gmail.com. Broj prijava je ograničen.

Zagreb danas

© 2016  -  2021   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM