3. srpnja - Da je meni ono što mi nije

 

Projekcija filma “Da je meni ono što mi nije” – britkog, srčanog i duhovitog prikaza jedne hrabre potrage za uspjehom čak i kad se isti ne čini nimalo realnim, održat će se 3. srpnja na Ljetnoj pozornici Tuškanac s početkom u 21:30 sati, uz gostovanje ekipe filma.

Intimni dokumentarni film koji propituje da li je želja za uspjehom rezervirana samo za mlade i prosperitetne i da li je naivno u pedesetima, s borama i kilama viška, vjerovati i dalje u uspjeh, čak i kad si navodno stara i sigurno nezaposlena, sa sudskim troškovima za vratom i prostom spoznajom da se računi moraju platiti?

Dio je to priče glavne junakinje dokumentarnog filma Da je meni ono što mi nije redateljice Višnje Skorin koji prati sudbinu Sandre Jurak, nekadašnje prateće vokalistice nizu domaćih i regionalnih zvijezda, čije je lice ostalo prepoznatljivo i nakon njezinog dugog perioda odsustva s pozornica.

Nakon premijerne projekcije na Ljetnoj pozornici Tuškanac, Da je meni ono što mi nije bit će na programu zagrebačkog Dokukina KIC, 4. i 5. srpnja, a tijekom ljeta i u drugim kinima diljem Hrvatske.

Please reload

Festival umjetničkih zastavica na četiri lokacije

8.8.2020

1/7
Please reload

NAJNOVIJE 

Please reload

Zagreb danas

© 2016  -  2019   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM