NAJNOVIJE 

  • KB

Prvi Zagreb Food Truck Festival, početkom srpnja


Iz tvornice zabave u kojoj je proizveden jedan od najvećih ljetnih festivala na Jadranskoj obali, Fresh Island Festival, stiže novo ljetno osvježenje Zagreb Food Truck Festival.

Prvi hrvatski Food Truck Festival najavljen je od 1. do 5. srpnja na obali Jaruna.

Na livadu, tik do Aquarius kluba, po prvi puta će okupiti tematski kamioni sa šarenom ljetnom ponudom slasnih zalogajčića i pića uz dnevni program za klince i klinceze, te večernji program za one malo starije.

Prirodna oaza Jaruna, najljepši zagrebački zalasci sunca, opuštajuća atmosfera bez zadanog dress code-a, plaža i sunce mimo gradske verve, činit će savršeni ambijent za prvo izdanje zagrebačkog Food Truck Festivala.

Zagreb Food Truck Festival donosi novi val osvježenja na bogatu zagrebačku street festivalsku scenu po prvi put izvan samog centra Zagreba.

Posjetitelji će moći uživati u prekrasno uređenim tematskim ljetnim zelenim oazama, family, kid’s, sports i chill piknik zonama, a sve to popraćeno bogatom gastronomskom ponudom kamiona i live svirkama uličnih bendova.

Otvorenje festivala u srijedu, 1. srpnja započet će afterwork piknik druženjem od 16 sati uz nastupe Dj-a, različitim gastro prezentacijama na svakom od kamiona, animacijama za djecu, a večer od 19h će obilježiti koncert Ljetnog Kina koji garantiraju rasplesanu atmosferu na prvom danu Zagreb Food Truck Festivala.

Tako će Truck Live pozornicu kroz narednih pet dana Festivala okupirati vrhunski ulični i profesionalni glazbenici i bendovi poput Ljetno kino, Joe Panda & Banda, Scifidelity Orchestre, Public Hit Factory, Gypsy Groove i mnogih drugih.

U pauzama između live svirki, ali i kroz cijelo vrijeme održavanja Festivala za dobru glazbenu podlogu bit će zadužena krema zagrebačkih DJ imena, dok će se za vikend 3. i 4. srpnja, zabava nastaviti na after partyjima iza ponoći na terasi zagrebačkog kluba Aquarius.