NAJNOVIJE 

  • Tekst i foto: K. BUTKOVIĆ

Zabavite se uz Zagreb Summer Tour


S popuštanjem mjera, poznata ljetna događanja polako se vraćaju na ulice Zagreba, a kako bi informacije i nove termine učinili što vidljivijima, Turistička zajednica grada Zagreba ih je objedinila na mrežnoj stranici: https://www.infozagreb.hr/zagreb-summer-tour.

-Kampanju Zagreb Summer Tour provodimo tijekom lipnja, srpnja, kolovoza i prve polovice rujna oglašavanjem na mrežama portala, kao i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Twitter. Online promocijom obraćamo se, za sada, gostima iz bližih europskih i susjednih zemalja, kao što su: Austrija, BIH, Italija, Njemačka, Srbija, Slovenija, Švicarska i, naravno, Hrvatska.

Jednako tako, osim na domaćem tržištu, zagrebačko ljeto promovirat ćemo i putem vanjskog oglašavanja na billboardima, city light i digitalnim panelima te sredstvima javnog prijevoza u Sloveniji i BIH.

Promotivni materijali i oglasi uključuju događanja koja su, osim kod naših sugrađana, dobro prihvaćena i prepoznata na našim bližim emitivnim tržištima, izjavila je direktorica TZGZ, dr.sc. Martina Bienenfeld.

Uz Zagreb Summer Tour kampanju, TZGZ je ove godine organizirala besplatne ljetne razglede grada za Zagrepčane. Razgledi će se održavati svake subote u periodu 20.6. – 18.7., a teme, satnica i mjesto okupljanja tura su sljedeći: Purgerica – Bez potresa, prosim lepo; 19:00 sati (okupljanje kod kipa kralja Tomislava na Trgu kralja Tomislava), Secret Zagreb – Frajerice; 18:00 sati (okupljanje na južnom dijelu parka Zrinjevac, kod bista) i Bike Tours Zagreb – klasični razgled grada biciklom; 10:00 i 16:00 sati (okupljanje u njihovoj poslovnici, Jurišićeva 19, Rotonda centar).

Prijave građana zaprimat će se petkom na broj mobitela: 0995967230, a kontakt je aktivan od 10:30 sati do popunjena grupe.

Pješački razgledi traju 1,5 – 2 sata dok razgledavanje grada biciklima sveukupno traje 3h.

Zagreb danas

© 2016  -  2021   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM