Na Trgu domaći proizvodi

17.6.2020

 

Gradonačelnik Milan Bandić, na Trgu bana Jelačića, otvorio  je izložbenu-prodajnu manifestaciju “Domaće je domaće u Zagrebu”  što ju peti put zaredom  organizira  Udruga branitelja proizvođača Panonija uz podršku Grada Zagreba.
Riječ je o gospodarskoj, turističkoj, kulturnoj i edukativnoj manifestaciji koja radi na  uključivanju branitelja Domovinskog rata i članova njihovih obitelji u društvo proizvodnih djelatnosti i registriranih OPG-ova. Posjetitelji će moći uživati u slavonskim proizvodima do subote, 20. lipnja.
Gradonačelnik Bandić je istaknuo da je prošlo pol desetljeća od početaka ove manifestacije, koja Zagrepčankama i Zagrepčanima nudi proizvode što su prije svega domaći, cjenovno prihvatljivi i najvažnije - kvalitetni.

-Žao mi je što smo ove godine u manjem broju u odnosu na prethodne zbog situacije oko koronavirusa. No moramo se čuvati i paziti, kako na sebe tako i na druge! Na meni je da otvorim ovu manifestaciju i pozovem sve da posjete štandove sa zdravim i domaćim plodovima i proizvodima iz naše Slavonije, rekao je.

Please reload

Kultura sa stanovnicima Mamutice

8.7.2020

1/7
Please reload

NAJNOVIJE 

Please reload

Zagreb danas

© 2016  -  2019   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM