NAJNOVIJE 

  • Tekst i foto: KB

U NSK na noćno učenje


U sklopu postupne normalizacije rada Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu i u skladu s daljnjim popuštanjima mjera suzbijanja epidemije korona virusa, od ponedjeljka, 15. lipnja, korisnicima je ponovno od 21 do 24 sata dostupna usluga Večernjeg rada NSK na nultoj razini Knjižnice.

Sukladno mjerama fizičke distance u prostoru istodobno može boraviti najviše 65 osoba, a predbilježbe za korištenje usluge primaju se putem aplikacije na poveznici vecernjirad.nsk.hr, telefonski na 01 6164 002 ili osobno u Informacijskom centru Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu.

I dalje se od ponedjeljka do petka od 8 sati do 21 sat i subotom od 9 do 14 sati mogu koristiti čitaonice na 1., 3. i 4. katu te čitaonice u zbirkama građe posebne vrste, dok će korisnički prostori na nultoj razini i polukatu do daljnjega ostati zatvoreni.

Budući da u skladu s još uvijek valjanim protupandemijskim mjerama ulazak u Knjižnicu nije dopušten osobama čija je tjelesna temperatura 37,2 °C ili viša, korisnicima će prije ulaska u Knjižnicu primjenom beskontaktnoga toplomjera i nadalje biti mjerena tjelesna temperatura.

Zagreb danas

© 2016  -  2021   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM