NAJNOVIJE 

  • Tekst i foto: KB

Sportaši idu dalje


Nakon što su Udruga “Dinamo to smo mi” i Klub roditelja “Palčići” nagradnom igrom sakupili 5,5 milijuna kuna za Odjele nedonoščadi u Petrovoj bolnici i bolnici Merkur, klupko se zakotrljalo i krenulo prema ostalim hrvatskim gradovima: Sisku, Novoj Gradišci, Vinkovcima... Potrebni su inkubatori, ai i ostala oprema.

Ovako to objašnjava Juraj Čošić, predsjednik Udruge “Dinamo, to smo mi”: Odlučili smo da se ova nagradna igra realizira za cijelu Hrvatsku. Uostalom, u brojnim donacijama i aukcijama su sudjelovali navijači iz cijele Hrvatske, a i sportaši koji su odmah odazvali akciji i donirali svoje vrijedne sportske uspomene su također iz cijele Hrvatske.

Željka Vučko, predsjednica Kluba roditelja nedonoščadi “Palčići” rekla je da će se Nagradna igra odvijati na internet adresi http://palcici.dinamotosmomi.com, a svatko će za donaciju od 30 kuna dobiti potvrdu o donaciji sa serijskim brojem s kojim ulazi u bubanj vrijednih nagrada koje mogu vidjeti na istoj stranici. A između ostalog moći će se osvojiti i potpisani dres jednog od najboljih NBA košarkaša današnjice Paul Gergea ili Luke Dončića, kao i bivših legendi AS Rome Francesca Tottija i Christiana Panuccija.

Osim ovih svjetskih imena akciji su se pridružili brojni hrvatski sportaši: Janica Kostelić, Dario Šimić, Velimir Zajec, Blanka Vlašić, braća Sinković, Ivica Zubac, Ana Konjuh, Marin Čilić, Borna Ćorić i drugi, sa svojim vrijednim uspomenama.

Zagreb danas

© 2016  -  2021   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM