NAJNOVIJE 

  • Tekst i foto: KB

Slasne Esplanade štrukle po promotivnim cijenama


Svoj 95. rođendan, koji je trebao biti svečano obilježen 22. travnja, hotel Esplanade dočekao je u tužnom ozračju – zatvoren, bez gostiju i osoblja, uz oštećenja od potresa. No, nakon dva mjeseca ponovno je otvorio svoja vrata.

Kako bi zahvalio sugrađanima i gostima te s njima podijelio veselje povodom ponovnog otvaranja i ovog značajnog jubileja, hotel je pripremio posebne promotivne akcije za slavne i slasne Esplanade štrukle, Orient Express poslijepodnevni čaj za dvoje, neodoljive mini sendviče i kolačiće itd. Posebne pogodnosti imat će Zagrepčani koji žele “pobjeći” na vikend u ovaj kultni hotel za kojeg je Miroslav Krleža svojedobno zaključio da je Oleander terasa granica između Europe i Balkana.

Rođendnske akcije traju do 1. srpnja, a rezervacije stola moguće su putem telefona 01 45 666 11 ili e-maila lebistro@esplanade.

Tako će se samo neki od nas naći na nepreglednoj listi slavnih osoba koje su posjetile Esplanadu, a među njima su brojni državnici, kraljevske obitelji i zvijezde sa svjetske showbiz scene poput Josephine Baker, Charlesa Lindbergha, Arthura Millera, Richarda Burtona, Elizabeth Taylor, Laurencea Oliviera, princa Alberta od Monaca, Hillary Clinton, princa Charlesa i mnogih drugih.

Zagreb danas

© 2016  -  2021   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM