NAJNOVIJE 

  • KB/AGM

Ivica i Marica krajem svibnja


Nakon više od dva mjeseca publika kazališta Trešnja moći će uživati u predstavi Ivica i Marica, redateljice Lee Anastazije Fleger, a na rasporedu će biti u nedjelju, 31. svibnja u 11 sati, u subotu, 6. lipnja u 17 sati te u nedjelju 7. lipnja u 11 sati.

Kazalište Trešnja osiguralo je sve uvjete za doček publike prema preporukama HZJZ. Tako će se djeca u svom kazalištu moći osjećati sigurno, a ujedno se zabaviti i pogledati predstave koje su toliko tražene od publike.

Predstava Ivica i Marica premijerno je izvedena u studenom prošle godine, a nastala je prema jednoj od najpoznatijih bajki braće Grimm koju je redateljica Fleger uz dramaturginju Nikolinu Rafaj adaptirala na zanimljiv način, uz mnoštvo igre, glazbe i šarenila, ne skrivajući pritom sva iskušenja kroz koja prolaze junaci ove bajke.

Broj ulaznica ograničen je na 70 pa požurite po svoje ulaznice, koje možete kupiti i online. Više informacija na: https://www.vecernji.hr/zagreb/kazaliste-tresnja-krajem-svibnja-otvara-svoja-vrata-publici-1404124 - www.vecernji.hr

Zagreb danas

© 2016  -  2021   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM