NAJNOVIJE 

  • KB

Žar ptica publici i Zagrebu


Gradsko kazalište Žar ptica poslije duže pauze vraća se svojoj publici predstavom Ti i ja mali medo, koju će u sklopu manifestacije "Žar ptica od srca Zagrebu" izvesti 30. svibnja u 11 sati u paviljonu parka Zrinjevac.

- Ovu manifestaciju posvećujemo Zagrebu i njegovim najmlađim stanovnicima, s kojima želimo proslaviti ponovna kazališna druženja i Dan grada, kojem ove godine više nego ikad treba naša ljubav.

Upravo zato, naša dva Medeka, Berislav Tomičić i Vesna Ravenšćak Lozić, zajedno će s djecom pjevati, plesati i poslati poruke nade, ljubavi i optimizma iz samog srca našeg grada – kažu u Žar ptici.

Sljedeću subotu, 6. lipnja u isto vrijeme u 11 sati očekuje nas još jedan susret na Zrinjevcu. Tada će biti pristuan i najomiljeniji čudak Antuntun, koga prema poznatoj pjesmi Grigora Viteza, Kako živi Antuntun, igra Ante Krstulović.

Manifestacija se nastavlja u nedjelju 14. lipnja u 11:00 sati u Bijeničkoj 97, kada će se ispred kazališta, djeci iz kvarta i svima koji dođu, darovati još jednu izvedbu Antuntuna.

- Koliko god nam je nedostajalo kazalište, tako je i kazalištu nedostajala njegova publika. Sada kad smo opet tu, zajedno, od srca pozivamo na ova vesela kazališna druženja sa Žar pticom na otvorenom, jer zgrada kazališta još uvijek nije sanirana od posljedica potresa – poručuju glumci.

Zagreb danas

© 2016  -  2021   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM