Prijedlog Zakona o obnovi Zagreba na javnoj raspravi

16.5.2020

 

Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja provodi javno savjetovanje o Prijedlogu Zakona o obnovi zgrada oštećenih potresom na području Grada Zagreba, Krapinsko-zagorske županije i Zagrebačke županije u trajanju od 30 dana, od 15. svibnja do 14. lipnja 2020. godine.
Ovaj Zakon je od iznimne važnosti i temelj za dugoročnu obnovu. Ministarstvu je bio cilj, zajedno sa strukom, složiti okvir po kojem će se dalje voditi procesi, ali nam je i od iznimne važnosti da se u raspravu uključi javnost, da nam kaže svoje primjedbe i komentare. Jer na kraju, sve ono što će se odvijati u narednim mjesecima i godinama, svi ti procesi u obnovi, trebaju rezultirati da ljudima omoguće siguran dom u Zagrebu, Krapinsko-zagorskoj i Zagrebačkoj županiji, a da glavnom gradu vrate stari sjaj, kaže se u priopćenju Ministarstva.  

Zainteresirana i stručna javnost može se uključiti davanjem svojih mišljenja, prijedloga i primjedbi najkasnije do 14. lipnja 2020. godine, uz prethodnu registraciju, putem portala eSavjetovanja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Zagrebačka groblja - velika gradilišta

2.7.2020

1/7
Please reload

NAJNOVIJE 

Please reload

Zagreb danas

© 2016  -  2019   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM