NAJNOVIJE 

  • KB

U utrci za bolnicu Jordanovac sudjeluju i naši olimpijci


Nakon više uspješnih zajedničkih akvnosti, Zagreb maraton je opet udružio snage s udrugom INSPIRO (udruga osoba s transplanranim plućima) te pozvao partnere, prijatelje i sponzore da svi zajedno podrže inicijavu prikupljanja donacija za obnovu klinike za plućne bolesti Jordanovac, koja je znatno stradala u potresu.

Ovoj uspješnoj kampanji pridružili su se i naši olimpijci Ivica Kostelić, Braća Sinkovići, Filip Zupčić, Braća Fantela, te tvrtke SVE PET, Zagreb plakat, Europlakat i Radio 101.

-Želja nam je da kao velika sportska manifestacija Grada Zagreba i društveno odgovorni pojedinci usmjerimo naše potencijale ka organiziranju pomoći bolnici Jordanovac, a uz sudjelovanje sugrađana u skladu s mogućnostima, tako da nas u toj utrci, u kojoj su svi pobjednici, bude što više, kaže Goga Bralić iz Zagreb maratona.

Svi koji žele sudjelovati u ovoj humanitarnoj akciji mogu se javiti na sljedeće kontakte: Goga Bralić, 0912525898, zagrebackimarathon@gmail.com Dubravka Vlajo, SVEPET, 0913637762, dvlajo@svepet.hr