NAJNOVIJE 

  • KB/ZAGREB.HR

Iduće tri nedjelje glazba iz double - deckera


Nakon uspješne premijere koncerta Filmmusicorkestra za Zagrepčane s krova double-deckera prije tjedan dana, ovaj izuzetno dobro prihvaćen projekt dobiva i svoj nastavak uz potporu Turističke zajednice grada Zagreba.

Tako će se tijekom iduće tri nedjelje, u terminu od 17 sati, glazbeni autobus provozati i ostalim dijelovima grada, uveseljavajući građane zagrebačkim šlagerima i svevremenskim hitovima s filmskog platna. Na svakoj od stanica pojedinih ruta, double-decker će se zadržavati oko 10 minuta, a točna lokacija zaustavljanja će se određivati na licu mjesta, ovisno o stanju u prometu.

Ove nedjelje, 10.05., svoju poziciju na krovu autobusa zauzet će Tvrtko Stipić & Tango Appassionato izvodeći prvi dio starozagrebačkog šlager-repertoara i to rutom: Dubrava – Ravnice – Maksimirska – Kvatrić.

U nedjelju, 17.05., nastupa Filmmusicorkestar s još jednim setom najvećih domaćih i inozemnih hitova s filmskog platna, kojima su osvojili srca Zagrepčana na svom prvom putujućem koncertu. Filmmusicorkestar svirat će na zapadu grada počev od Gajnica preko Črnomerca do Trešnjevke.

Ova mini glazbena turneja završava u nedjelju, 24.05., drugim dijelom nastupa Tvrtka Stipića & Tango Appassionata kada će šarm zagrebačkih šlagera zapuhati Dugavama, Sloboštinom i Savicom.

Za sve sugrađane koji nisu na ruti, kao i za one koji vole Zagreb u Hrvatskoj i izvan nje, osiguran je i prijenos uživo na FB stranicama TZGZ: www.facebook.com/visitzagreb, koji je zadnji put pratilo više od 35.000 posjetitelja.