NAJNOVIJE 

  • AGM/KB

Hvala vatrogascima!


U okviru druge faze postupne uspostave tramvajskog prometa, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u ponedjeljak je u promet pustio tramvajsku liniju 7, Savski most – Dubec.

S terminala u Dupcu krenula je “sedmica” prigodno oslikana vatrogasnim motivima, kao zahvala Grada Zagreba i ZET-a vrijednim zagrebačkim vatrogascima za velike napore uložene u sanaciju posljedica potresa.

-Ovo je naše hvala zagrebačkim vatrogascima koji su nakon potresa izvršili 4.200 intervencija i sanirali preko 3.500 dimnjaka. Puštanjem u promet ove tramvajske linije, koja će voziti Maksimirskom i Šubićevom ulicom, postupno normaliziramo autobusni i tramvajski promet u Gradu, izjavio je gradonačelnik Milan Bandić te još jednom pozvao građane da se pridržavaju svih epidemioloških preporuka prilikom vožnje u tramvajima i autobusima.

Predsjednica Uprave ZET-a, Ljuba Žgela najavila je kako će uskoro u prometu biti i ostale tramvajske linije.

-Krajem ovog ili početkom idućeg tjedna, ovisno o dinamici radova u Vodnikovoj ulici, tramvaji će početi voziti preko Glavnog kolodvora. Na taj ćemo način obuhvatiti sve linije tramvajskog prometa u Gradu Zagrebu, osim onih linija u samoj gradskoj jezgri, kazala je Žgela.

Svi detalji vezani uz javni tramvajski prijevoz, uključujući trenutno važeći raspored, mogu se provjeriti na mrežnoj stranici Zagrebačkog električnog tramvaja

Zagreb danas

© 2016  -  2021   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM