NAJNOVIJE 

  • KB

HNK od kvarta do kvarta


Hrvatsko narodno kazalište, od ponedjeljka, 4. svibnja, Zagrepčanima daruje mini operne spektakle na otvorenom u izvedbi solista Opere.

Tako će omogućiti građanima da sa svojih prozora, terasa i balkona slušaju neke od najatraktivijih opernih arija.

Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu, do ponovnog otvaranja vrata svoje kuće, želi održati dosadašnju iznimno uspješnu komunikaciju s gledateljima koji će gledajući soliste i slušajući operne arije u svom kvartu, osjetiti dah atmosfere poput one jedinstvene u kazališnoj dvorani zagrebačkoga HNK.

Prvi koncert na otvorenom održat će se u ponedjeljak, 4. svibnja u Glazbenom paviljonu na Zrinjevcu s početkom u 20 sati.

Građani će moći uživati u arijama iz poznatih opera poput Don Giovannija, Seviljskog brijača i Trubadura u izvedbi solistice Opere Lane Kos i prvaka Ljubomira Puškarića.

Stoga pozivamo Zagreb da pjevaju sa solistima zagrebačke Opere, ali sa sigurne udaljenosti.

Program HNK u vašem kvartu: 4. svibnja, paviljon, Zrinjevac, 6. svibnja, Travno, Mamutica, 9. svibnja, Martićeva 14 D, 13. svibnja, Vrbani, Rudeška cesta 169 A, 16. svibnja, Park dr. Franje Tuđmana.

Sve operne predstave su u 20 sati. Sve informacije o programu možete pronaći na www.hnk.hr kao i na društvenim mrežama Hrvatskoga narodnog kazališta u Zagrebu.

Zagreb danas

© 2016  -  2021   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM