NAJNOVIJE 

  • KB/AGM

Novi uvjeti parkiranja


Uspostavom javnog gradskog prijevoza mijenjaju se i mjere besplatnog parkiranja u javnim garažama i na javnim parkiralištima, javlja Zagrebparking.

Naime, mjesec dana nakon što je zbog posljedica potresa uvedeno besplatno parkiranje u gradskim garažama, u njima se uvodi djelomična naplata.

No parkiranje u pet gradskih četvrti najviše pogođenih potresom – Donji grad, Gornji grad – Medveščak, Podsljeme, Gornja Dubrava i Sesvete – ostaje besplatno.

Građani koji imaju potvrdu od nadležnog gradskog ureda da su njihovi objekti oštećeni u potresu te imaju prebivalište u zoni naplate parkiranja i dalje imaju pravo besplatno parkirati u bilo kojoj od sljedećih javnih garaža: Tuškanac, Langov trg, Petrinjska, Gorica i u javnim garažama u Novom Jelkovcu.

Ostvarivanje prava na besplatno parkiranje u javnim garažama Langov trg, Tuškanac, Petrinjska, Gorica i Jelkovec 1, podružnica Zagrebparking omogućila je korisnicima koji imaju prebivalište u zoni naplate parkiranja, a čiji objekti su oštećeni u potresu.

Potvrde se mogu ishoditi u nadležnim Gradskim uredima, uz potvrdu da su stambeni objekti znatnije oštećeni.

Zagreb danas

© 2016  -  2021   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM