NAJNOVIJE 

  • KB

AGM - ova izdanja 70 posto jeftinija

U vrijeme izolacije ne moramo biti izolirani. Tako barem poručuju organizatori ovogodišnje Noći knjige sa svojim sloganom “S knjigom nisi izoliran!”.

Virtualna Noć knjige, s vrlo bogatim programom, održava se, kako smo već najavili, 23. travnja.

I kad nam bude svega dosta, rada od kuće, kuhanja, pospremanja, TV pressica - uzmimo knjigu i uplovimo u neki drugi svijet.

Ako se tome pridoda da nam knjiga, koju već dugo želimo, za samo dan - dva može doći na kućni prag putem web shopa, onda je to puni pogodak.

Mnoge knjižare snizile su cijene svojih knjiga, a među njima su i AGM - ove knjižare koje imaju sniženja od čak 70 posto za stara i nova izdanja.

Tako primjerice najbolja knjiga ikada napisana o Zagrebu “Stari Zagreb od vugla do vugla” svima poznatog kroničara Branimira Špoljarića, sa 280 kuna snižena je na 180 kn. Arhitektonski atlas sa 190 na 120 kuna, Usnuli čuvari grada na 50 kuna, Vrijeme katedrala s 219 na 50 kuna, Skriveno dijete Međugorja sa 116 na 50 kn itd.

Ne trebamo biti posebno mudri da bi smo zaključili zašto je upravo danas važno ćitati. Knjige će sačuvati naš mir, a to nam je u ovim teškim vremenima najpotrebnije. Jer, s knjigom nisi sam! S knjigom nisi izoliran!