NAJNOVIJE 

  • AGM, Foto: FB

Od sutra podjela građevinskog materijala


Grad Zagreb poziva građane kojima je potrebna žurna pomoć sanacije oštećenja od potresa da preuzmu građevinski materijal na pet punktova – privremenih skladišta.

Ova mjera pomoći namijenjena je prvenstveno za vlasnike onih stambenih objekata koji sa sanacijom manjih oštećenja mogu nastaviti normalno živjeti u svojim objektima, kako za građane gradskih četvrti najpogođenijih potresom (Donji grad, Gornji grad-Medveščak, Gornja Dubrava, Podsljeme i Sesvete) tako i za građane ostalih gradskih četvrti pogođenih potresom.

Građani najpogođenijih gradskih četvrti građevinski materijal preuzimaju na dolje navedenim lokacijama. Građani iz gradskih četvrti koje nisu dolje navedene mogu se javiti u sjedište svoje gradske četvrti, gdje će se zahtjev razmotriti i proslijediti u Gradski ured za mjesnu samoupravu, te će nakon provedene procedure biti obavješteni o preuzimanju građevinskog materijala.

  1. Gradska četvrt Sesvete – DVD Kučilovina

  2. Gradska četvrt Donji grad – VII. I XVI. Gimnazija u Križanićevoj

  3. Gradska četvrt Gornji grad – Medveščak i Gradska četvrt Črnomerec – parkiralište kod krematorija Mirogoj

  4. Gradska četvrt Gornja Dubrava i Gradska četvrt Maksimir – Osnovna škola Granešina, uz sportsku dvoranu

  5. Gradska četvrt Podsljeme – Osnovna škola Vidovec i Osnovna škola Markuševec

Svaki dan od 10,00 do 18,00 sati.

Podjela započinje u Gradskoj četvrti Sesvete u subotu 18. travnja 2020., a na ostalim lokacijama naredni tjedan. Točan termin objaviti će se pravovremeno po završetku postupka nabave.