NAJNOVIJE 

  • AGM / ZAGREB.HR

Sportaši za Zagreb


Nekoliko dana nakon serije razornih potresa koji su zauvijek promijenili Zagreb te rezultirali gubitkom jednog mladog života, daleko od Zagreba jedna od najvećih sportašica Hrvatske, Blanka Vlašić pokrenula je crowdfunding kampanju Sportaši za Zagreb.

Akciji se odmah pridružila hrvatska tenisačica Iva Majoli čija je dugogodišnja karijera u svijetu tenisa omogućila da kampanja dosegne brojne tenisačice i tenisače i osobe iz svijeta sporta koje su donacijama bile spremne pomoći Zagrebu.

Kampanja je pokrenuta s ciljem poticanja što više sportaša da na svojim društvenim mrežama potaknu svoje kolege i pratitelje da se priključe kampanji i doniraju sredstva za pomoć Zagrebu. Do danas je prikupljeno više od 375.000 kuna, a najavljene su i nove donacije iz svijeta sporta.

Od početka kampanje, sportaši, sportske organizacije i osobe iz javnog života doniraju sredstva za pomoć Zagrebu. Jedan od njih je i legenda hrvatskog nogometa, Zvonimir Boban koji je donacijom podržao inicijativu za pomoć gradu Zagrebu.

Brojni sportaši i sportske organizacije ovih su dana na svojim društvenim mrežama promovirali kampanju i motivirali na doniranje.

Kampanja Sportaši za Zagreb traje do 17. travnja, a za pomoć Zagrebu može se donirati na crowdfunding stranici GoGetFunding na poveznici: https://bit.ly/AthletesForZagreb

Sva sredstva prikupljena u kampanji prosljedit će se na račun vlade RH za akciju Zajedno za Zagreb.

Zagreb danas

© 2016  -  2021   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM