NAJNOVIJE 

  • AGM/KB

Ljubljana za bolnicu Jordanovac


Iz Ureda zagrebačkog maratona stižu lijepe vijesti: - Nalazimo se u situaciji u kojoj nas sa svih stran bombardiraju virusi, potresi, ograničenja kretanja, crne vijesti, strah i neizvjestan pogled u budućnost. Moramo ostati pozitivni i vjerovati u dobro. Strah i nada najjači su pokretači za naš opstanak, izaberimo nadu.

U želji da nam pomognu, naši susjedi i prijatelji koji vode pripreme za Ljubljanski maraton pridružili su se u nastojanju da prikupimo veći iznos za humanitarni karakter Zagreb maratona, a to je obnova Klinike za plućne bolesti Jordanovac. U želji da i oni naprave jedan zid, zid nade nove bolnice, pridružili su se nama i zajedno sudjelujemo u maratonu življenja, kažu u priopćenju.

Tim PRIPRAVE, koji se priprema za Volkswagen Ljubljanski maraton, najveći rekreativni klub u Sloveniji, želi prevladati negativizam, zaštititi ljude od straha i širiti nadu, dobru volju i povezati ljude.

Za naše trkače pripremili su razne zanimljive članke koji mogu uljepšati svaki trenutak u danu i pomoći im da lakše podnesu izolaciju i nađu sreću u svakodnevnim stvarima.

Po geslom Niste sami, mi smo sa vama, pripremili su - Trening snage kod kuće * UŽIVO * SVAKI DAN u 19 sati.

Kroz svaki trening, treneri pozivaju sve sudinike da sudjeluju u akciji prikupljanja donacija te na taj način pomognu da se prikupe sredstva za temeljitu obnovu bolnice Jordanovac. Treninzi se mogu pratiti svaki dan u 19 sati na FB stranici Zagreb maratona te neposredno nakon treninga na YouTube kanalu.

Zagreb danas

© 2016  -  2021   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM