NAJNOVIJE 

  • Tekst i foto: K. BUTKOVIĆ

Zračna luka Franjo Tuđman ponovno najbolja u Europi


Putnici i korisnici usluga Zračne luke Franjo Tuđman još jednom su prepoznali i visokim ocjenama nagradili zračnu luku, kroz redovito istraživanje kvalitete usluga ACI/ASQ (Airports Council International/Airport Service Quality).

Prema tom istraživanju zagrebačka zračna luka je, nakon nagrade za 2018. godinu, ponovno proglašena najboljom zračnom lukom u Europi u grupi zračnih luka veličine od 2 do 5 milijuna putnika godišnje (Best Airport in Europe by Size and Region) u 2019. godini.

Ovo iznimno postignuće svjedoči o važnosti i predanosti izvrsnosti u pružanju usluga putnicima koju su svi u Zračnoj luci Franjo Tuđman postavili kao prioritet u svom svakodnevnom radu i poslovanju.

-Nagrada zračnoj luci Franjo Tuđman dolazi u vrijeme neposredno prije treće godišnjice otvorenja novog putničkog terminala, kroz koji je od otvorenja prošlo gotovo 10 milijuna putnika. Ove nagrade nas iznimno vesele, a i obvezuju da nastavimo našim putnicima i korisnicima pružati još kvalitetniju i bolju uslugu, izjavio je Huseyin Bahadir Bedir, predsjednik Uprave Međunarodne zračne luke Zagreb.

Nagrađenim zračnim lukama dodijelit će se plakete na svečanoj ceremoniji dodjele nagrada (ASQ Awards Ceremony) koja će se održati tijekom ACI svjetskog summita o korisničkom iskustvu (ACI Customer Experience Global Summit) u Krakowu u rujnu 2020 godine.

Zagreb danas

© 2016  -  2021   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM