NAJNOVIJE 

  • K.BUTKOVIĆ

Najpoduzetnica godine je Bernarda Cecelja


Na Međunarodni dan žena, po peti je puta organiziran Kongres poduzetnica Hrvatske i regije, u organizaciji Ženskog poduzetničkog centra, najveće nevladine asocijacije koja okuplja više od 2.300 članica i članova (vlasnica i vlasnika tvrtki i obrta kao i svih onih koji će to biti), a u sklopu kojega se po prvi puta održala dodjela nagrada Najpoduzetnica u nekoliko kategorija, uz Grand Prix nagradu Najpoduzetnica 2020.

Ove godine, obje prestižne nagrade, dodijeljene su gospođi Bernardi Cecelji, vlasnici i direktorici tvornice Bernarda d.o.o. iz Nedelišća (Međimurska županija) za proizvodnju madraca, kreveta i opreme za spavanje.

Ova tvrtka upošljava više od 250 zaposlenika,

-Sve što sam postigla uložila sam u razvoj svog poduzetništva, kroz red, rad i disciplinu. Ova nagrada dodatni je poticaj mojim naporima, te motivacija da nastavimna isti način, rekla je Cecelja.

Dodijeljena je i nagrada za Najpoduzetnika početnika 2020. Godine, a dobitnik je Mladi Josip Salaić, vlasnik i direktor tvrtke Vu Creator, specijalizirane za oblikovanje drveta i izradu igračaka od drveta kao i „tailor made“ namještaja.