PLACE2GO od 13. do 15. ožujka

5.3.2020

 

Još samo nekoliko dana ostalo je do otvorenja 9. međunarodnog sajma turizma PLACE2GO, najvećeg takvog tipa u Hrvatskoj koji putnicima pruža zanimljive i korisne informacije o domaćim i svjetskim destinacijama, a održat će se od 13. do 15. ožujka u Areni Zagreb.

-Zagreb posljednjih pet godina bilježi dvocifreni rast dolazaka turista za što su zaslužni svi građani Zagreba. Budući da prema statističkim podacima 83 posto posjetitelja Zagreba dolazi iz inozemstva, vrlo je važno istaknuti da je Zagreb najsigurnija europska turistička destinacija te da će, uz združene napore svih Gradskih službi, tako i ostati, rekao je gradonačelnik pri najavi Sajma.
Istaknuto je da je u 2019. na Sajmu prisustvovalo više od 200 izlagača iz 22 zemlje, a da se ove godine očekuje još veći odaziv.

Posjetitelji će dobiti važne informacije iz svijeta turizma, upoznati se s bogatstvom ponude, cijenama aranžmana, aviokarata i smještaja.

Prezentacije putovanja i destinacija bit će popraćene brojnim snimkama i fotografijama, a sve to u suradnji s poznatim blogerima i putopiscima.

Please reload

Festival umjetničkih zastavica na četiri lokacije

8.8.2020

1/7
Please reload

NAJNOVIJE 

Please reload

Zagreb danas

© 2016  -  2019   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM