NAJNOVIJE 

  • agm4317

U Nazoru se uz ljetne avanture nauči i engleski


Svi koji želite da vaše dijete ljetuje u odmaralištima podružnice Vladimir Nazor trebate požuriti s prijavama, jer mjesta je sve manje.

Crikvenica, Duga uvala, Veli Lošinj, Savudrija i Skradin omiljena su ljetovališta mališana, prije svega zbog zanimljivih sadržaja, ali i izvrsnih voditelja koji brinu o djeci 24 sata. Uz njih su, jednako uspješni i zdravstevni djelatnici, animatori i spasilačke službe.

Osim klasičnih programa, Petra Peroš Kampuš, dipl.oec., rukovoditelj Službe prodaje i marketinga izdvaja nekoliko zanimljivih sadražaja: Plesni kamp s naglaskom na plesu, Ljetni avantura kamp koji sadrži brojne avanturističke aktivnosti gdje će djeca imati prilike naučiti o sigurnosti na moru i pod morem uz sportske aktivnosti s kajacima, jet skiom te mnoge druge.

Od sportskih programa ističe Košarkaški kamp koji rade u suradnji s KK Argeta Junior, nekadašnja Cedevita, te Međunarodni ljetni kamp engleskog jezika Blue Butterfly gdje polaznici kampa imaju priliku učiti engleski jezik u međunarodnom okruženju uz vodstvo izvornih govornika.

Od investicija na moru planiraju se urediti odmarališta u Velom Lošinju, Savudriji te Dugoj uvali.

U Gradu mladih pokrenut je projekt sanacije i revitalizacije, a obuhvaća rekonstrukciju svih postojećih objekata te izgradnju novih sportsko rekreacijskih sadržaja i zahvata u prostoru park šume u slijedećih četiri do pet godina.

Realizacijom projekta Zagreb će dobiti poboljšan kompleks park šume i kulturnog dobra za razvoj sportsko-rekreacijskih i edukativno-kreativnih sadržaja mladih ali i osoba treće životne dobi.

Uz stalnu bazu vanjskih suradnika, Nazor je uvijek u potrazi i za potencijalno novim suradnicima. I ovom prilikom pozivaju sve zainteresirane da posjete Nazorovu stranicu gdje će pronaći više informacija. Potrebno je ispuniti kratki obrazac i čekati poziv za razgovor.

Kako za djecu tako i za njih bit će to ljeto za sjećanje.

Zagreb danas

© 2016  -  2021   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM