NAJNOVIJE 

  • K.BUTKOVIĆ

Na Zagrebačkom maratonu prikupljeno 30 000 kuna za udrugu INSPIRO


U sklopu prijava na 28. Zagrebački maraton, 2019. godine, trkači su prikupili 30.000,00 kuna za udrugu INSPIRO – Udruga osoba s transplatiranim plućima, priopćili su iz Zagrebačkog atletskog saveza, Ured zagrebačkog maratona.

U 2020. Zagrebački maraton i Udruga INSPIRO ostvarili su partnerstvo sa svjetskom online platformom za prikupljanje donacija, GivenGain.

Svi sudionici i prijatelji Zagreb maratona od sada mogu prikupljati sredstva za udrugu, koja i ove godine sudjeluje u maratonu.

Upravo ovakav način prikupljanja donacija omogućava svima, bez obzira da li trče ili samo žele donirati mogućnost sudjelovanja i to u iznosu kojeg si mogu priuštiti.

Kako prikupljati donacije objašnjeno je na stranici : GiivenGain: https://www.givengain.com/e/zagreb-marathon-2020/ Cilj je da se do 29. Zagrebačkog maratona prikupi puni iznos potreban za opremanje rehabilitacijskog centra za osobe sa transplatiranim plućima.

-29. zagrebački maraton samo što nije otvorio svoja vrata, budite uz nas i pratite, jer uskoro slijedi objava brojnih noviteta koji nas čekaju u 2020. i naravno željno očekivani datum otvaranja prvih prijava, poručuju iz ZAS-a.

Zagreb danas

© 2016  -  2021   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM