NAJNOVIJE 

  • K.BUTKOVIĆ

Počinje skijanje na Sljemenu


Dobre vijesti stižu za sve ljubitelje skijanja. U subotu 11. siječnja počinje nova skijaška sezona. Skijašima će od 9 do 16 sati na raspolaganju biti Crveni spust i Bijela livada te bijela vučnica i žičara trosjedežnica. Noćnog skijanja do daljnjeg nema.

Cijene dnevnih karata subotom i nedjeljom su: 50 kuna za djecu do 15 godina, 70 kuna za seniore iznad 65 godina i 100 kuna za odrasle dok cijene dnevnih karata radnim danima iznose 40 kuna za djecu do 15 godina, 50 kuna za starije od 65 godina i 70 kuna za odrasle.

U ponudi su još i poludnevne, višednevne i sezonske karte a cjenik je dostupan na http://www.sportskiobjekti.hr/default.aspx?id=150 i https://www.sljeme.hr/skijaliste/9.

Karte se prodaju na blagajnama Crvenog spusta i Bijele livade, a moguće je platiti i karticama.

Sa skijališta Sljeme napominju kako je zbog utrke Svjetskog kupa snježna podloga Crvenog spusta vrlo tvrda te mole skijaše da dođu sa servisiranim skijama i opremom. Također, zbog čestih upita građana dodaju kako ne iznajmljuju skijašku opremu.

Na Sljeme građani mogu doći i javnim gradskim prijevozom, odnosno autobusom ZET-a, koji polazi s Mihaljevca. Red vožnje na www.zet.hr.

Zagreb danas

© 2016  -  2021   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM