NAJNOVIJE 

  • KB, Foto: ZGH

Zagrebačkom holdingu dodijeljen Mamforce Company © standard


Zagrebački holding odnedavno je nositelj certifikata Osnovni Mamforce Company © Standard, što ga svrstava uz bok poslodavcima koji strategijom poslovanja nastoje unaprijediti politike i uvjete rada u domeni odgovornosti prema obitelji i rodnoj jednakosti.

Standard je dodijeljen u sklopu konferencije "Odgovorni poslodavci za odgovorno roditeljstvo 2.0", a certifikat je u ime Zagrebačkog holdinga preuzela Ana Stojić Deban, predsjednica Uprave.

MAMFORCE COMPANY© je priznati znak kvalitete koji poslodavcima potvrđuje kompetencije u provođenju obiteljski odgovorne i rodno osviještene politike upravljanja ljudskim potencijalima. Prema riječima Ane Stojić Deban, vanjska procjena omogućila je objektivnu analizu postojećeg stanja te uvid u percepciju zaposlenih o politikama i praksama upravljanja ljudima, koje se, među ostalim, odražavaju kako na mogućnost usklađenja privatnog i profesionalnog života, tako i na zadovoljstvo radnika te rodni balans. Najveće vrijednosti ovog poslodavca su upravo zaposlenici koji svojim radom nastoje pridonijeti uspjehu organizacije. Zaposleni također cijene uvažavanje privatnih, odnosno obiteljskih potreba o kojima mogu bez ustručavanja komunicirati s nadređenima.

Valja napomenuti da je Zagrebački holding jedan od svijetlih primjera poslodavaca koji na rukovodećim pozicijama zapošljava velik broj žena - udio žena u ukupnom broju zaposlenih u Holdingu je 21%, na upravljačkim pozicijama, koje uključuju razinu upravljanja od rukovoditeljica odjela do članica Uprave Društva, ih je 34%, a u Upravi Zagrebačkog holdinga 75% je žena. ga.

Zagreb danas

© 2016  -  2021   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM