NAJNOVIJE 

  • agm4317

Invalidi rada: I mi smo zvijezde

Udruga invalida rada Zagreba (UIR Zagreba), peti put po redu, organizira produkciju svojih aktivnosti, pod nazivom „I mi smo zvijezde”.

Produkcija će se održati 11. prosinca u Centru za kulturu Trešnjevka (CeKaTe) u Zagrebu, Park Stara Trešnjevka 1, u vremenu od 18 do 19.30 sati.

Kulturno-zabavnim programom prikazat će se jednogodišnji rad UIR Zagreba kroz koncertna, dramska i plesna djela u izvedbi njihovih članova.

Ove će godine, prvi put u sklopu produkcije "I mi smo zvijezde", biti i svečana dodjela priznanja članovima za 20 godina neprekidnog članstva u UIR Zagreba i onima koji su tijekom 2019. godine ostvarili najbolji rezultat u sklopu stimulacijske aktivnosti "Uči i osvoji".

- Veliko nam je zadovoljstvo, već tradicionalno kroz ovu produkciju, prikazati da unatoč svojim invaliditetima i tjelesnim oštećenjima, invalidi rada i ostale osobe s invaliditetom mogu i žele biti aktivno uključeni u društveni život grada Zagreba i Zagrebačke županije - rekla je Nada Vorkapić, predsjednica UIR Zagreba i pozvala građane da dođu i podijele predbožićno veselje s članovima Udruge.

Zagreb danas

© 2016  -  2021   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM